کلینیک توانبخشی شمال کرج 09121623463:غذاهای مضر برای افسردگی
محققان ميگويند اسيدهاي چرب ترانس نه تنها احتمال ابتلا به ناراحتيهاي قلبي را افزايش ميدهند بلكه ميتوانند عامل ابتلا به افسردگي باشند.
طبق تحيقاتي كه مشروح آن در مجله plos one منتشر شده است هر چه ميزان مصرف اين نوع روغنها افزايش يابد احتمال ابتلا به افسردگي بالاتر ميرود. در مقابل مصرف اسيدهاي چرب غيراشباع مانند روغن زيتون نقشي حفاظتي در برابر افسردگي بازي ميكند.
پژوهشگران دانشگاه ناوارو پالماس در اسپانيا 12 هزار و 59 نفر را طي 6 سال زير نظر گرفتند و 657 نفر از اين ميان دچار افسردگي شدند.
بررسيها نشان داد مصرف زياد اسيدهاي چرب اشباع و ترانس خطر ابتلا به افسردگي را 48 درصد افزايش ميدهد در حالي كه مصرف اسيدهاي چرب غيراشباع چند ظرفيتي مانند روغن زيتون كاهنده خطر ابتلا به افسردگي است. چربي هاي اشباع بيشتر در تهيه فست فودها و توليدات غذايي صنعتي استفاده مي شوند
اين محققان همچنين دريافتند هر چقدر ميزان مصرف چربي هاي اشباع شده بيشتر باشد اثرات مضر آنها نيز بيشتر است.
گردآوری : آلامتو
به نقل از : سلامت ایران
بازیگران سریال بی قرار عکس هایی از سریال بی قرار + اسامی بازیگران سریال بی قرارزیباترین
behtarin-entekhab-karaj-siavashataee.ir
pooyesh-dar-goftardarmani-karaj.ir
pooyesh-dar-kardarmani-karaj.ir